ΑΡΘΡΑ

Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης

Ο Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης είναι Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη "Νέα Αρχή για την Αττική"  

Ρουσφέτια

0 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 21:10

Ένας ορυμαγδός απίστευτων ρουσφετολογικών άρθρων νόμων ψηφίζονται στη Βουλή με την συριζεικη πλειοψηφία και γίνονται νόμοι του κράτους ,απίστευτα νομοθετήματα.

Πάντα στο τέλος της κοινοβουλευτικής θητείας, η κυβέρνηση που τελείωνε ο βίος της , περνούσε κανένα βράδυ, εθιμικό δίκαιο, μερικές ρουσφετολογικές διατάξεις για τους δικούς της..

Εδω τώρα συμβαίνει το πρωτάκουστο...Μέχρι και 10 μέρες η Βουλή θα λειτουργεί με αποκλειστικό σκοπό να ψηφίζονται μαζικά τα καθαρά ρουσφετολογικά νομοθετήματα τους. 

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο μασκαριλίκι. Αφού εξευτέλισαν κάθε θεσμό και αρχή, ήρθε η ώρα της Βουλής...

Διάταξη που ψηφίζεται αλλαγής άρθρο του ποινικού κώδικα...

Ανθρωποκτονία... η ποινή της μόνο ισόβια... Τώρα γίνεται από 10 χρόνια μέχρι ισόβια...!!! Πολύ σημαντική αλλαγή...Έτσι και καθαρίστε κάποιον, έχετε με ένα καλό δικηγόρο ποινή δέκα έτη...

Με μια φιλική παρέμβαση, πάτε σε μια αγροτική φυλακή να ποτίζετε πατάτες η μαρούλια και να ασχολείστε γενικά με τη φύση και σε τρία χρόνια τελειώσατε...

Με τη βούλα του νόμου μετατρεπόμαστε σε χώρα ανομίας, προστασίας υποκόσμου και σκληρών κακοποιών Η ανθρώπινη ζωή, για την οποία δήθεν κόπτονται, έτσι αποτιμάται από τους συριζέους.. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.