ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, 16:48

ΑΡΘΡΑ

Εύη Κονταρίνη

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Λύση στο αδιέξοδο της Προεδρίας στα 3β η Ηλέκτρα Τσιριγώτη;

0 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, 13:26

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί, θα επαναληφθεί η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Μετά την άκαρπη πρώτη διαδικασία, στην οποία έλαβαν μέρος αρχικά τρεις υποψήφιοι - Αναστασίου, Αργυροπούλου, Κικίλιας - επικράτησε προβληματισμός στην παράταξη του Σπύρου Πανά.

Η αδυναμία συγκέντρωσης των απαιτούμενων ψήφων από την πλευρά του τελικώς επικρατήσαντος υποψηφίου, Δημήτρη Αναστασίου, θέτει εν αμφιβόλω την εκ νέου συμμετοχή του.

Όπως γράψαμε αμέσως μετά τη διαδικασία της πρώτης Κυριακής, στάθηκε αδύνατο για τον μέχρι χθες πρόεδρο του Δ.Σ. να κερδίσει την αποδοχή, όχι μόνο της παράταξής του, αφού η γνωστή ομάδα είχε προτείνει την Λυδία Αργυροπούλου, αλλά και σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Στο ερώτημα και τώρα ποιος; τα βλέμματα φαίνεται να σταματούν στην Ηλέκτρα Τσιριγώτη, τ. Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, η οποία μετά από τις γνωστές κόντρες με τον Δήμαρχο Σπύρο Πανά, είχε επιλέξει να παρακολουθεί ουσιαστικά εκ του μακρόθεν τα πράγματα.  

Καλά ενημερωμένοι κύκλοι του Δημαρχείου αναφέρουν πως ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς έχει αφήσει πίσω τις όποιες διαφορές υπήρξαν με την κυρία Τσιριγώτη και βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για την προεδρία του Δ.Σ.

Επίσης, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως, και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα στήριζε την κυρία Τσιριγώτη για Πρόεδρο του Δ.Σ. αφού πιστεύει στις δυνατότητές της.

Εκφράζοντας καθαρά προσωπική άποψη, θεωρούμε πως υπό τις παρούσες συνθήκες, η υποψηφιότητα της Ηλέκτρας Τσιριγώτη είναι ικανή να συσπειρώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, να αμβλύνει τις ενδοπαραταξιακές οξύτητες, αλλά προ πάντων, ότι θα λειτουργήσει προς όφελος των διαδικασιών του Δήμου.

Τέλος, θεωρούμε πως, οφείλει στους ψηφοφόρους που την εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν στις δυνατότητές της,  πιο  ενεργή συμμετοχή  στη διοίκηση του Δήμου 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.