ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 01:56

ΑΡΘΡΑ

Εύη Κονταρίνη

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Το vimaonline.gr είναι εδώ

2 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, 14:32

Αγαπητοί φίλοι, 

Να 'μαστε και διαδικτυακά. Τα μηνύματα της εποχής το απαιτούν.  Το Internet έχει μπει στη ζωή μας. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι σήμερα, αναγνωρίζουμε τη δύναμή του, με αποτέλεσμα τα ποσοστά εκείνων που το χρησιμοποιούν για την ενημέρωσή τους, να αυξάνονται καθημερινά.

Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν αυτή την τάση, "χτίσαμε" έναν διαδικτυακό ειδησεογραφικό ιστότοπο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του οποίου www.vimaonline.gr, θα μπορείτε να βρίσκεται σε καθημερινή ροή ειδησεογραφία απ' όλη την Αττική.

Ως βάση, προς το παρόν, για λεπτομερέστερη ενημέρωση, κρατούμε τους Δήμους της Νότιας Αθήνας, που καθιέρωσαν την έντυπη έκδοσή μας "ΒΗΜΑ" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΒΗΜΑ του Σαρωνικού παλαιότερα).

Στο www.vimaonline.gr, εκτός της δημοτικής ειδησεογραφίας θα βρίσκεται  Παραπολιτικά, Αρθρογραφία, Πολιτιστικά, Αντζέντα,  απόψεις των Βουλευτών, και προ πάντων την αθυρόστομη, αυθάδη, καυστική, ανατρεπτική, αγαπημένη σας Τσούχτρα.

Για την περίοδο αυτή, προ των εκλογών, έχουμε δημιουργήσει ειδική σελίδα, όπου θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος δημότης να βρει τους συνδυασμούς και τους υποψήφιους της πόλης του, με φωτογραφίες και βιογραφικά.

Παράλληλα, και επειδή είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την έντυπη έκδοσή μας, αυτή θα συνεχίσει να φτάνει κάθε μήνα στα χέρια σας με την πληθώρα της ύλης, όπως τη γνωρίζετε μέχρι σήμερα.

Αγαπητοί φίλοι,
Πιστεύω ότι θα αγαπήσετε και το μοντέρνο μας παιδάκι, έτσι όπως κάνατε τόσα χρόνια (14) για το "Β" και θα μας συγχωρήσετε πιθανές "αστοχίες" που μπορεί να παρουσιαστούν, μέχρι να αποκτήσουμε την ευχέρεια της χρήσης του νέου αυτού ειδησεογραφικού εργαλείου.

Εγώ και η ομάδα του www.vimaonline.gr σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε πως θα είμαστε το ίδιο προσεκτικοί και τεκμηριωμένοι σε κάθε είδηση που το απαιτεί.

Εύη Κονταρίνη  

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
kapgeo 27.06.10
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ SITE!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΨΟΓΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ. ΑΨΟΓΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Απάντηση
secretery 26.06.10
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΑΣ "ΠΑΙΔΑΚΙ" VIMAONLINE. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ blogs ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!!! ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.