ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 02:05

ΑΡΘΡΑ

Εύη Κονταρίνη

Αρθρογράφος - Σχολιογράφος  

Ο "ακαδράριστος" Γρηγόρης Κασιδόκωστας

0 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 20:51

Σε "γεγονός", εξελίχθηκε το πρώτο τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο στον ενοποιημένο Δήμο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2011.  Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Βούλας, που την είχαμε συνηθίσει  άδεια, σ' αυτή τη συνεδρίαση αποδείχθηκε μικρή, αφού είχε και... ορθίους.  Τα θέματα καυτά και ενδιαφέροντα και βέβαια η περιέργεια για την καινούργια δημοτική αρχή,  φανερή.   

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το έργο, που θα μπορέσει να κάνει ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας στο νέο δήμο, κάτω από τα καλλικρατικά δεδομένα.  Εκείνο που ξέρω, είναι ότι έχει δημιουργήσει...  φαν κλαμπ. Οι επιδοκιμασίες του κοινού μετά από τις εισηγήσεις του και την ανάπτυξη των θεμάτων, φαίνεται να σηματοδοτούν  την έναρξη μιας  νέας περιόδου, της περιόδου Κασιδόκωστα.   

Και δικαίως θα πω, αφού η αμεσότητά του και το "ακαδράριστο" του χαρακτήρα του είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από το προφίλ του προηγούμενου Δημάρχου Γ. Μάντεση.  

Σ' αυτή την πρώτη τακτική συνεδρίαση με θέματα πολύ σοβαρά, ειδικά για το Δήμο Βούλας, οι αψιμαχίες και οι κόντρες δεν έλειψαν. Κόντρες "γνωριμίας" θα λέγαμε, αναγνωριστικές.

Ο χρόνος θα δείξει αν αυτές οι κόντρες θα γίνουν το σήμα κατατεθέν των συνεδριάσεων ή όλες οι παρατάξεις θα ασπαστούν αυτό που ζήτησε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας, να τον βοηθήσουν στη διοίκηση για το καλό των δημοτών.

Προσωπική μου άποψη είναι πως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο αφού οι "διαφοροποιήσεις" ορισμένων στελεχών ήταν παραπάνω από εμφανείς.
Ίδομεν.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.