ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Κύριο Άρθρο - Επένδυση Ελληνικού: Τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" του κ. Παπαδημητρίου (video)

0 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 17:20

O κ. Παπαδημητρίου είναι υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης. Ρόλος του είναι να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα χαράσσοντας παράλληλα ένα φιλο-επενδυτικό περιβάλλον για όσους θέλουν να φέρουν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα.

Ο Πρωθυπουργός σίγουρα περίμενε από τον αμερικανοτραφή υπουργό του να προσελκύσει νέες επενδύσεις και να τοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη.

Για την μεγαλύτερη επένδυση στην Ευρώπη, αυτή του Ελληνικού, που από μόνη της μπορεί να αλλάξει το επενδυτικό κλίμα, ο υπουργός στο φιλικό περιβάλλον της ΕΡΤ έδειξε ότι έχει μαύρα μεσάνυχτα. Ερωτώμενος από δημοσιογράφο για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν, ανέφερε ότι αυτές πλέον έχουν ξεπεραστεί τονίζοντας ότι ".... το πάρκο έπρεπε να μετακινηθεί αλλού από την υπηρεσία δασών".

Καταρχάς η δασική υπηρεσία δεν μετακινεί(!!!) πάρκα και κατά δεύτερον κανένα πάρκο δεν έπρεπε να μετακινηθεί. Απλά μετά την ένσταση που κατέθεσε το ΤΑΙΠΕΔ κατά της απόφασης του Δασάρχη Πειραιά που χαρακτήριζε 35 στρ. ως δάσος, η αρμόδια υπηρεσία αποφάσισε ότι τα 35 αυτά στρέμματα δεν είναι δάσος, όπως υποστήριζαν διάφοροι όψιμοι οικολόγοι.

Δεύτερο χτύπημα του υπουργού ήταν ότι σε ένα μήνα θα ξεκινήσουν κάποιου είδους κατασκευές μέσα στο αεροδρόμιο δίνοντας την εντύπωση ότι μπαίνουν μπουλντόζες. Ως αρμόδιος υπουργός βέβαια θα έπρεπε να ξέρει ότι οι μπουλντόζες αργούν πολλοί να μπουν καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα προς επίλυση μεταξύ επενδυτή και κράτους.

Δικαιολουγούνται "μαύρα μεσάνυχτα" για έναν υπουργό κομβικού υπουργείου; Στην χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" πλέον, οι έννοιες των λέξεων έχουν χάσει την σημασία τους.Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.