ΒΟΥΛΑ

Βάρη: "Καθαρό" το πόρισμα για το θέμα της μίσθωσης του αναψυκτηρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Κ. Μπαγλατζής»

0 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 17:02

Χωρίς κανένα επιλήψιμο εύρημα το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το θέμα της μίσθωσης του αναψυκτηρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Κ. Μπαγλατζής»

Με τον υπ’ αριθμ 174/Α/2017 έκθεση του, το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης διαπιστώνει πως δεν υπήρξε κανένα επιλήψιμο εύρημα στο θέμα της μίσθωσης του αναψυκτηρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Κ. Μπαγλατζής» στο Βάρη.

Συγκεκριμένα, η έκθεση ελέγχου εξέτασε ενδελεχώς την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου, την αδειοδότηση του, τη σφράγιση του στη συνέχεια, την αποβολή του μισθωτή από το μίσθιο, καθώς δεν κατέβαλε τα μισθώματα, και τέλος στην επανεκμίσθωσή του.

Το πόρισμα καταλήγει ότι όλες οι ενέργειες τόσο του Δήμου όσο και του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ) ήταν σύννομες.

Η έκθεση αυτή επιβεβαιώνει αντίστοιχη έκθεση μετά από έλεγχο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής η οποία επίσης καταλήγει πως όλες οι ενέργειες του Δήμου και του νομικού προσώπου έγιναν σύμφωνα με το νόμο και έτσι το θέμα αυτό, που απασχόλησε πριν από λίγους μήνες τη δημοσιότητα, μετά από καταγγελίες της αντιπολίτευσης του δήμου, ξεκαθαρίζεται ορίστηκα.

Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πόρισμα της έκθεσης και δήλωσε πως κάθε έλεγχος από κάθε αρμόδιο όργανο είναι ευπρόσδεκτος στο Δήμο καθώς, ως γνωστόν, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.