ΑΛΙΜΟΣ

"Δεν πετάμε τίποτα" στον Άλιμο

1 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 12:30

"Δεν πετάμε τίποτα". Με αυτό το σύνθημα η ομώνυμη και μοναδική εθελοντική ομάδα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης Δήμου Αλίμου (ΘΟΠΑΑ), πραγματοποίησε το ετήσιο bazaar των Χριστουγέννων στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Λεωφόρου Ιωνίας 96.

Όπως προαναφέρθηκε, η ομάδα "Δεν πετάμε τίποτα", είναι η μοναδική εθελοντική ομάδα αυτού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αλίμου και δημιουργήθηκε με σκοπό την ενίσχυση της Παιδόπολης "Άγιος Ανδρέας", αφού με τα έσοδα που προκύπτουν ενισχύεται το κοινωνικό έργο της Παιδόπολης. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι εκδηλώσεις αυτές τελούν υπό την αιγίδα του Δ.Σ. του ΘΟΠΑΑ, πρόεδρος του οποίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Καραμολέγκος και δασκάλα των κυριών που κατασκεύασαν τις δημιουργίες για το bazaar, η Αποστολία Σκλάβου, μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου.  


Ο αντιδήμαρχος Στέφανος Διαμαντής και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Φίλων της "Παιδόπολης" Μιχάλης Παπαμακάριος, ανάμεσα στις δημιουργούς των έργων. 
 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 19.12.17
Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή και στον οργανισμό του πολιτισμού για τις πρωτοβουλίες τους αυτές.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.