ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Τα παιδιά σας είναι παιδιά μας"

0 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 14:27

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα της ονομαστικής του εορτής, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης επισκέφθηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Θουκυδίδου, στον οποίο λειτουργεί πλέον και νέα πτέρυγα φιλοξενίας νηπίων όπου και τον υποδέχθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. των Βρεφονηπιακών Σταθμών Γιάννης Μαριόλης, μαζί με τη Διευθύντρια Γιώτα Νικολάου και το προσωπικό που απασχολείται εκεί. 

Η νέα αυτή πτέρυγα δημιουργήθηκε κατόπιν πρότασης του κ. Μαριόλη, την οποία υιοθέτησε ο δήμαρος κ. Κονδύλης, εγκρίνοντας τα όσα έπρεπε να γίνουν, ώστε να ικανοποιηθούν οι ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες των οικογενειών της πόλης. 


O Γιάννης Μαριόλης δίνει, υπό το βλέμμα της Γιώτας Νικολάου, το βιβλίο με τα αιτήματα των μικρών παιδιών στο Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη. 

Το πρωί της ημέρας αυτής λοιπόν, ο κ. Δήμαρχος είχε την χαρά να ακούσει τα μικρά να του τραγουδούν, να τον καλωσορίζουν και να του εύχονται, δημιουργώντας έτσι μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, εν όψει μάλιστα και των Χριστουγέννων που έρχονται. 

Να σημειωθεί πως, με τη νέα διαμόρφωση επαναλειτουργούν οι αίθουσες "ΑΓΑΠΗ" και "ΣΟΦΙΑ", στις οποίες προηγουμένως στεγάζονταν το γραφείο του εκάστοτε προέδρου και αυτά των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νομικού Προσώπου. 

Αναφορικά με το κόστος της όλης ανακαίνισης όπως ενημερωθήκαμε, αυτή δεν στοίχισε παραπάνω από 3.000 ευρώ, αφού οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από τα συνεργεία του δήμου και με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Σ' ότι αφορά το προαναφερθέν ποσό, αυτό ξοδεύτηκε για την αγορά των διαφόρων υλικών κατασκευής του χρήσιμου αυτού έργου που ολοκληρώθηκε μέσα σε είκοσι μέρες. 

Κάτι που αξίζει να τονισθεί, επίσης, είναι ότι, οι νέοι αυτοί χώροι έχουν πολύ φυσικό φως, κάτι που το επισημάναμε στον κ. Μαριόλη, για να πάρουμε την απάντησε - δικό του σχόλιο: "Ναι, αυτό θέλαμε. Επιδιώξαμε να έχουμε φως από παντού!".


Η διευθύντρια κυρία Νικολάου (δεξιά) με το προσωπικό του Σταθμού. 


Ο Γιάννης Μαριόλης με την προϊσταμένη του Σταθμού Ευαγγελία Μπουρλιού.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.