ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τα νέα υπερ-σύγχρονα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

0 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 17:49

Κόντρα στις ενστάσεις και τις αμφισβητήσεις του συνόλου σχεδόν της αντιπολίτευσης,  ένα από τα πρώτα έργα που δρομολόγησε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, τηρώντας τις προεκλογικές εξαγγελίες της παράταξής του, ήταν η Δημοτική Συγκοινωνία. 

Η υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου ξεκίνησε λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, με τη δημιουργία της πρώτης γραμμής που εξυπηρετεί την Άνω Αργυρούπολη.  Σήμερα η Δημοτική Συγκοινωνία καλύπτει όλο το Δήμο με τρεις γραμμές και εξυπηρετεί 12.000 κατοίκους μηνιαίως, χωρίς μάλιστα κανένα αντίτιμο.Επιπλέον, η Δημοτική Συγκοινωνία, μετά από τρία χρόνια διαρκούς λειτουργίας, εκσυγχρονίζεται με νέα λεωφορεία που αγοράστηκαν, πρόσφατα. 

"Δεσμευτήκαμε ότι θα βελτιώσουμε την ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας και την καθημερινότητά τους, με τα λίγα χρήματα που διαθέτουμε και την καλή μας διαχείριση" δήλωσε ο Δήμαρχος με την παραλαβή των νέων λεωφορείων, Δεν παρέλειψε δε, να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές και την εταιρεία που έκανε δώρο στο Δήμο και ένα φορτηγάκι για τις ανάγκες του τεχνικού συνεργείου.

Θεωρώ τη Δημοτική μας Συγκοινωνία ένα έργο ζωής, που το είχε ανάγκη η πόλη μας, που, δυστυχώς όμως, δεν είχε τη στήριξη της αντιπολίτευσης για να γίνει".Οι τρεις γραμμές της Δημοτικής Συγκοινωνίας:
Γραμμή 1:  Mετρό - Άνω Αργυρούπολη
Γραμμή 2:  Σούρμενα - Αργυρούπολη
Γραμμή 3:  Ελληνικό - Σούρμενα Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.