ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Χορηγία της "DOW HELLAS" στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου

0 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 11:55

Χορηγία ύψους 1500 ευρώ διέθεσε η "DOW HELLAS" ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου. 

Το ποσόν διατέθηκε για να καλυφθούν οι ανάγκες των πυροσβεστικών οχημάτων της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο, σε ηχητική σήμανση, για τα οχήματα τα οποία βρισκόντουσαν εκτός διαθεσιμότητας λόγω βλαβών στις σειρήνες τους, μειώνοντας παράλληλα την δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος σε μηχανοκίνητο εξοπλισμό.

Η αγορά τους έγινε κατόπιν συνεννόησης του Διοικητή Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχου Πέτρου Σπυρίδωνος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του εργοστασίου κο. Χαντζηδιαμαντή Γεώργιο, με σκοπό την αλλαγή και ανανέωση τους για την επανένταξη τους στον σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου (2017) και την πλήρη χρησιμοποίησή τους για τις τρέχουσες ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Η "DOW HELLAS" διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης εξηλασμένης πολυστερίνης στα Βαλκάνια, εδρεύει στο Λαύριο  και πετυχαίνει συνεχώς υψηλά ποσοστά εξαγωγών.

Το έτος 2006 συγκεκριμένα στις 26/07/2006 προσωπικό και εξοπλισμός δοκιμάστηκαν έντονα λόγω της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις της ‘’ΧΥΜΑ Α.Ε ‘’ εταιρείας διάθεσης και αποθήκευσης χημικών υλών με άμεσο κίνδυνο εξάπλωσης στους παρακείμενους χώρους αποθήκευσης του εργοστασίου της.''
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.