ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η... "γάτα" και οι "δημοσιογραφικές" παραγγελιές σε δήμο της Περιφέρειας Αττικής

0 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 10:20

Όταν οι δημοτικοί εκπρόσωποι ενός δήμου καταφεύγουν σε δημοσιογραφία κατά παραγγελία και μάλιστα καταδικασμένη στα ποινικά δικαστήρια, τότε μπορούμε να πούμε το... "κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας". 

Στα νότια προάστια κυκλοφορεί, ανάλογα με το χρηματοδότη, πότε στην Περιφέρεια Αττικής, πότε στη Β' Αθήνας, (δεν γνωρίζουμε αν η χάρη του έχει φτάσει και στα βόρεια προάστια), εφημερίδα που δέχεται "παραγγελιές" και ανάλογα με το χρηματοδότη όπως προαναφέραμε, κατηγορεί τους πολιτικούς αντιπάλους του. 

Τελευταία έχει κατοικοεδρεύσει σε δήμο της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, μεγάλο και εύρωστο,  και ασχολείται, κάνοντας "αναλύσεις" για τα δημοτικά πράγματα και κριτική σε πρόσωπα του δημοτικού συμβουλίου. 

Συμπτωματικά, βέβαια, από την κριτική του εξαιρείται ένα συγκεκριμένο άτομο, γνωστό για τις υπόγειες διαδρομές και μεθοδεύσεις του. 

Αυτό που κάνει εντύπωση για τον χρηματοδότη της καταδικασμένης στα ποινικά δικαστήρια και κατά παραγγελία δημοσιογραφίας, που εμφανίζεται σαν κομήτης όταν εμφανιστούν στο στερέωμα μερικά ευρώ, δεν είναι το γεγονός ότι επιδίδεται σ' αυτό που χρόνια τώρα γνωρίζει πολύ καλά, αλλά που δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι τόσο εξόφθαλμο ώστε να τον εκθέτει και να φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει. 

Και τον θεωρούσαμε και έξυπνο και "γάτα" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης! Μάλλον τα πολλά χρόνια στα δημοτικά έδρανα τον έχουν κουράσει και έχουν θολώσει τη ορθότητα της σκέψης του....

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.