ΑΛΙΜΟΣ

Χρυσό βραβείο "Best City awards" για το δήμο Αλίμου

0 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 20:15

Ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο απέσπασε ο Δήμος Αλίμου κατά την τελετή απονομής των Best City Awards 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τα βραβεία της διοργάνωσης απονεμήθηκαν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας, που εφάρμοσαν προγράμματα Καινοτομίας και Ποιότητας Ζωής στις Πόλεις.

Στην τελετή απονομής παρευρέθησαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.

Ο Δήμος Αλίμου πήρε χρυσό βραβείο στην ενότητα «Διαχείριση Ενέργειας», για την εγκατάσταση του Σταθμού Δωρεάν Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων με ηλιακή ενέργεια και αργυρό βραβείο στην ενότητα «Υποδομές και Αστική Ανάπλαση», για το Σύστημα Ενοικίασης Κοινόχρηστων Ποδηλάτων i-Bike.

Τa βραβείa παρέλαβε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και τους συνεργάτες του που δούλεψαν πάνω σ' αυτό το πρόγραμμα. 

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, τους αιρετούς, τους μετακλητούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αξιοποιήσαμε και εξωτερικούς συνεργάτες, νέους ανθρώπους, επιστήμονες που είναι πρωτοπόροι στον τομέα τους και νομίζω πως και μεις στην Αυτοδιοίκηση οφείλουμε να συμβάλλουμε στο να τους κρατήσουμε στην Ελλάδα. Να συμπράξουμε μαζί τους και να τους δώσουμε την ευκαιρία δημιουργικά να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά".  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.