ΑΛΙΜΟΣ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Άλιμο

3 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 10:21
Ανδρέας Κονδύλης: Προσχηματικοί οι λόγοι που επικαλείται ο δημοτικός σύμβουλος

Με επιστολή που κατέθεσε στο Δήμο και ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο δημοτικός σύμβουλος της διοικούσας παράταξης του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γνωστοποίησε την παραίτησή του από την παράταξη "Αγαπώ τον Άλιμο" και την ανεξαρτητοποίησή του. 

Η διαφοροποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για όσους παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια, σε γενικές γραμμές ήταν εμφανής, η δε κίνηση της ανεξαρτητοποίησης δεν εξέπληξε κανέναν αφού ήταν αναμενόμενη.  

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπήρξε πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας της Δημοτικής Αρχής του Ανδρέα Κονδύλη έως τις δημαιρεσίες στις αρχές του χρόνου, όπου και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Μαριόλη. 

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην επιστολή του, οι απόψεις του πλέον δεν συμπλέουν με τις απόψεις της δημοτικής αρχής και ανάμεσα στους λόγους που επικαλείται και που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του, είναι το σημαντικό ζήτημα, όπως αναφέρει, του μη ορθού χειρισμού της επένδυσης του Ελληνικού, η επιμονή όπως λέει του Δήμου να χρεώνει δημοτικά τέλη σε σπίτια που έχουν διακόψει την παροχή της ΔΕΗ, η αντιπαράθεση της δημοτικής αρχής με δημοτικούς υπαλλήλους που δεν θέλουν να μετακινηθούν από τις θέσεις εργασίας για τις οποίες προσλήφθηκαν, αμφισβητώντας προφανώς το δικαίωμα του Δημάρχου να προχωρά σε μετακινήσεις προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του Δήμου κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο κ. ά. 

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης: Προσχηματικοί οι λόγοι του δημοτικού συμβούλου 

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ερωτώμενος από το vimaonline.gr σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"H παράταξή μας πάνω σ' αυτό το ζήτημα θα απαντήσει με λεπτομέρεια, ενημερώνοντας σχετικά. 

Για την ώρα, πιστεύω πως, οι λόγοι τους οποίους επικαλείται ο κ. Γιαννακόπουλος είναι εντελώς προσχηματικοί. 

Κατ' ουσίαν, ο ανεξαρτητοποιηθείς από την παράταξή μας δημοτικός σύμβουλος, είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκε ξανά πρόεδρος στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, κατά τις τελευταίες δημαιρησίες, παρά την επιμονή του να παραμείνει στη θέση αυτή.  Μετά από αυτό, εμφανής ήταν η πορεία ανεξαρτητοποίησής του". 

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ως ενδεικτικό αυτής της γενικότερης στάσης του, το γεγονός ότι πρόσφατα κατέθεσε ως ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και όλων των δημοτικών συμβούλων της, έως εκείνη τη στιγμή, παράταξής του, σε μήνυση που έκανε ο διαγραφείς από τη διοίκηση του δήμου, δημοτικός σύμβουλος, Ταξιάρχης (Σάκης) Δήμου. 


Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Μαρ. Μπ. 13.10.17
Σκασίλα μας
Απάντηση
Λόφος Πανί 12.10.17
Γελάνε και οι πέτρες.....
Απάντηση
ΑΛΙΜΙΩΤΙΣΣ 12.10.17
Ώρα καλή στην πρώτη του
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.