ΒΟΥΛΑ

Θ. Μαρτίνος: Δεν είχαμε συμμετοχή στο σχέδιο αντιρρύπανσης του δήμου 3Β

2 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 15:06

Με προσωπική του επιστολή στα ΜΜΕ ο Θανάσης Μαρτίνος διαψεύδει δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας σε περιφερειακές ιστοσελίδες και τον ήθελαν να έχει ανάμειξη στην προσπάθεια του δήμου να κρατήσει μακριά από τις ακτές του δήμου τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα.  

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος πατέρας της βουλευτίνας της Ν.Δ. Γεωργίας Μαρτίνου κινητοποίησε πλοιάρια και τοποθέτησε το αντιρρυπαντικό φράγμα των 3 χλμ. 

Η επιστολή Μαρτίνου 

«Αγαπητοί κύριοι

Αναφερόμεθα σε δημοσιεύματα σχετικά με την ανάμειξη μας στον καθαρισμό της πετρελαιοκηλίδας στην Βούλα και Βουλιαγμένη και επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Ουσιαστικά η Βούλα και η Βουλιαγμένη δεν απειλήθηκαν - ρυπάνθηκαν από την πετρελαιοκηλίδα, όπως π.χ. η Γλυφάδα.

Τα άμεσα προστατευτικά-αντιρρυπαντικά μέτρα για τις ακτές Βούλας και Βουλιαγμένης ελήφθησαν από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, χωρίς δική μας συνδρομή.

Η συμβολή μας (τρεις μέρες μετά το συμβάν) ήταν η τοποθέτηση προστατευτικού πλαστικού φράγματος 200 μ. και 400 μ. σε δύο μικρές αμμουδίτσες του Καβουρίου, εγγύς της οικίας μας, όπου συχνάζουν κολυμβητές.

Η τοποθέτηση των εν λόγω φραγμάτων, όπως και ο καθαρισμός των μικρών παραλιών, ήταν φιλική και ευγενής προσφορά της Εταιρείας "Αντιρρυπαντική" των κ.κ. Βύρωνα και Φίλιππου Βασιλειάδη, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για εμάς.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Με τιμή
Θανάσης Μαρτίνος»

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Αλκηστις Κ. 29.09.17
Αξιοπρεπής και έντιμος άνθρωπος.Το ίδιο και η οικογένειά του.Του αξίζει ο σεβασμός μας,γιατί αυτά που λέει είναι η αλήθεια.
Απάντηση
ΓΝΩΣΤΗΣ 26.09.17
ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.