ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Αναβλήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό

0 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 09:42

Αναβλήθηκε η  έκτακτη συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα. Η έκτακτη συνεδρίαση που θα είχε ως μοναδικό θέμα το Ελληνικό και την κήρυξη ή μη του χώρου ως αρχαιολογικού, σε συνέχεια της προηγούμενης διακοπείσας, δρομολογήθηκε κάτω από την πίεση των εξελίξεων με τη δήλωση αποχώρησης από την Ελλάδα της Eldorado Gold. 

Η σημερινή αναβολή σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται στο γεγονός ότι η εισήγηση ήταν να κηρυχθεί ολόκληρος ο χώρος αρχαιολογικός, πράγμα που θα σηματοδοτούσε εξελίξεις και κριτική στην κυβέρνηση παρόμοιες με αυτές της Eldorado Gold. 

Μία τέτοια αρνητική εξέλιξη θα έφερνε ακόμα περισσότερο σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση η οποία τάσσεται υπέρ της επένδυσης και θα έστελνε ένα ακόμα αρνητικό μήνυμα στην επενδυτική κοινότητα, την οποία προσκαλεί ο πρωθυπουργός να τοποθετηθεί επενδυτικά στην Ελλάδα.

Όπως και να έχει όμως το πράγμα, κάποια στιγμή το ΚΑΣ θα πρέπει να συνεδριάσει κι αυτή η εκκρεμμότητα θα πρέπει να τελειώσει.   


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.