ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Κρητών Αργυρούπολης προσφέρει χορηγία για την επισκευή του Πολιτιστικού Κέντρου "Μίκης Θεοδωράκης"

0 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 11:29

Συνήθως οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ζητούν χορηγίες από τους Δήμους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα αλλά και να διοργανώσουν διάφορες δραστηριότητές τους. 

Ξεφεύγοντας από τον κανόνα αυτόν ο Σύλλογος Κρητών Αργυρούπολης προσφέρει χορηγία στο Δήμο για τις επισκευαστικές εργασίες που πρόκειται να γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης". 

Στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την αποδοχή της χορηγίας, ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος είπε: 

"Όλοι γνωρίζουμε πως το Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έως σήμερα δεν είχε ποτέ συντηρηθεί επιμελώς και σωστά. Αν κοιτάξει κάποιος το κτίριο εξωτερικά θα διαπιστώσει ότι είναι εντελώς διαβρωμένο με εμφανή τα σημεία ρωγμών και όχι μόνο.

Η διοίκηση μας στα πλαίσια ανακαίνισης των δημοτικών εγκαταστάσεων και κτιρίων θα επιχειρήσει να ανακαινίσει και να συντηρήσει και το Πολιτιστικό μας Κέντρο δίνοντάς του μια άλλη αισθητική εικόνα. 

Σύμμαχός μας σ΄αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Σύλλογος Κρητών Αργυρούπολης όπου θα
συνεισφέρει ως χορηγία ένα τμήμα της συντήρησής του που θα περιλαμβάνει τις σκαλωσιές και τις μονώσεις.

Η ενέργεια αυτή του Συλλόγου Κρητών είναι ιστορική διότι πρώτη φορά Πολιτιστικός Σύλλογος της πόλης μας θα προσφέρει χορηγία στον Δήμο με ποσό που εξασφάλισε από την Alpha Bank με ενέργειές του. 

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης κ. Λουσίδη που μας έφερε την χορηγία και καλούμε το Συμβούλιο να αποδεχτεί την χορηγία στα πλαίσια έναρξης εργασιών στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" .

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.