ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης: "Βρε πως αλλάζουν οι καιροί..."

0 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, 22:23

Μετά την υπερψήφιση των θέσεων της Δημοτικής Αρχής Ελληνικού - Αργυρούπολης για το Σχεδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού και τα όσα συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο πριν την ψηφοφορία, αλλά κυρίως για τη θέση που κράτησε η παράταξη του Χρ. Κορτζίδη, δηλώνοντας "παρών", ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

"Βρε πως αλλάζουν οι καιροί,  εγώ εδώ και εσύ εκει" λέει το γνωστό τραγούδι το οποίο θυμηθήκαμε κατά την διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο για τις θέσεις του Δήμου μας σχετικά με την επένδυση στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Οι πολέμιοι της επένδυσης, μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Χρ. Κορτζίδη, κάποτε διαδήλωναν με τον σημερινό Πρωθυπουργό για την ματαίωση της επένδυσης.

Προχθές (2/8) ο πρώην Δήμαρχος δήλωσε ότι συμφωνεί σε πολλές από τις θέσεις μας, αναφορικά με τις διεκδικήσεις του δήμου, ενώ στη ψηφοφορία για την έγκριση των θέσεων της δημοτικής αρχής ψήφισε "παρών".

Επιστροφή στον ρεαλισμό λοιπόν για τους πρώην αγωνιστές που δήλωσαν "παρών" στην ψηφοφορία απέναντι στις διεκδικήσεις του Δήμου.

Καλωσορίζουμε την αλλαγή στάσης του πρώην Δημάρχου Χρ. Κορτζίδη, ενώ μας χαροποιεί το γεγονός ότι, έστω και αργά, όσοι διαδήλωναν (φωτό) εναντίον της επένδυσης είτε ήρθαν πιο κοντά στις θέσεις μας, είτε τις υιοθέτησαν εξ' ολοκλήρου.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... "


Τις θέσεις του Δημάρχου υπερψήφισαν 19 δημοτικοί σύμβουλοι, 5 δήλωσαν παρών, ενώ κατά, ψήφισε ο κ. Ν. Σπυρόπουλος.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.