ΒΟΥΛΑ

3Β: Μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών στη διάθεση του εδαφοβελτιωτικού Vita Green

1 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 16:28

Tην πρώτη διάθεση του εδαφοβελτιωτικού Vita Green δικής του παραγωγής πραγματοποίησε ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης την Τετάρτη 26 Ιουλίου.  

Μετά από πρόσκληση, μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των δημοτών οι οποίοι έσπευσαν στο δημοτικό φυτώριο, να προμηθευτούν το εδαφοβελτιωτικό που παρήγαγε ο δήμος τους από τα δικά τους πράσινα απόβλητα (κλαδέματα).

Οι δημότες Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης παρέλαβαν δωρεάν επί του παρόντος, τα σακιά των 50 λίτρων με μοναδική υποχρέωση τους να συνεργάζονται με το επιστημονικό προσωπικό του προγράμματος σε ότι αφορά την χρήση του εδαφοβλετιωτικού.Η διάθεση του προϊόντος θα επαναληφθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου και όσοι κάτοικοι, δημότες ή επαγγελματίες της πόλης επιθυμούν να προμηθευτούν το μπορούν να προσέλθουν στο Δημοτικό Φυτώριο (Ακτής & Θέτιδος, Καβούρι), όπου θα βρίσκεται εκεί ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΠΑ, κ. Δημήτριος Γκίκας (Δρ. Βιολογίας) για να παρέχει τεχνική υποστήριξη στη διακίνηση του προϊόντος. Στη συνέχεια η διανομή θα διακοπεί μέχρι την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

Θυμίζουμε πως το προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες 50 λίτρων και στην παρούσα φάση δίνεται δωρεάν για πιλοτική χρήση. Ήδη έχει γίνει εφαρμογή του προϊόντος στο δημοτικό φυτώριο με εντυπωσιακά αποτελέσματα και πλέον στόχος του Δήμου είναι να διατεθεί όσο γίνεται περισσότερο εδαφοβελτιωτικό, το οποίο, όταν χρησιμοποιηθεί με τις συμβουλές και τις υποδείξεις του τεχνικού συμβούλου, θα συμβάλει στην αύξηση του πράσινου ισοζυγίου της πόλης.
 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 10.08.17
ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!!! ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ!!!! Θα ήταν καλό αν συνεχιζόταν η δωρεάν διανομή.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.