ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης παρουσιάζει τις θέσεις του Δήμου για την Επένδυση του Ελληνικού

0 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 11:00

Μετά την κατάθεση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης  στη δημόσια διαβούλευση o Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά σε μια σειρά οργανωμένων κινήσεων προκειμένου να δημοσιοποιήσει προς όλες τις κατευθύνσεις τα αιτήματά του σχετικά με τα αντισταθμιστικά οφέλη που προσδοκά, αφού εντός των διοικητικών του ορίων θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη επένδυση αστικής ανάπλασης στην Ν/Α Ευρώπη. Μια επένδυση που θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα όχι μόνο στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και στην Αττική, αλλά και στην Ελλάδα ολόκληρη.

Οι ενέργειες της δημοτικής αρχής από εδώ και στο εξής, θα καθορίσουν την ποιότητα ζωής, τόσο των σημερινών κατοίκων της περιοχής όσο και των μελλοντικών, αφού η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού αποτελεί ουσιαστικά την επέκταση της σημερινής πόλης.

Εδώ και λίγες ημέρες το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπλασης (ΣΟΑ) του έργου έχει δημοσιοποιηθεί προς διαβούλευση ενώ έχει παρουσιαστεί σε υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης  και στην διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου, που έχει συσταθεί σχετικά.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο (2/8) θα παρουσιάσει αναλυτικά στο σώμα μία ολοκληρωμένη στρατηγική για την βέλτιστη σύνδεση της επένδυσης με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου.

Επίσης θα δημοσιοποιήσει τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα διεκδικήσει από την επενδυτική διαδικασία και τα οποία έχουν προκύψει από την μεθοδική μελέτη του ΣΟΑ από υπηρεσιακούς παράγοντες, ειδικούς επιστήμονες και την διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.