ΑΛΙΜΟΣ

Έργα συντήρησης ύψους 81.000 ευρώ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλίμου

0 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 16:03

Σοβαρές επισκευαστικές εργασίες συντήρησης ξεκίνησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλίμου με κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο, προϋπολογισμού 81.258,54 ευρώ πλέον ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου.

Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποξήλωση υπάρχοντος δαπέδου, κατασκευή νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) σύμφωνα µε τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθαιρέσεις πλακιδίων τοίχων και δαπέδων, αντίστοιχες επενδύσεις καθώς και νέο εξοπλισμό στα αποδυτήρια, νέα όργανα εκγύμνασης, προμήθεια του ιατρείου με ιατρικά όργανα και απαραίτητο εξοπλισμό.

Σημειώνεται ότι τη δημοπράτηση, την υπογραφή της σύμβασης µε τον ανάδοχο και την κατασκευή του έργου ανέλαβε ο Δήμος Αλίμου.

Τα έργα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα και πρόκειται να ολοκληρωθούν έως το τέλος Αυγούστου. 

Να σημειωθεί πως έργα συντήρησης δεν είχαν γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου εδώ και πολλά χρόνια. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση του έργου. Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.