ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Εγκαινιάστηκε τo Αυτόματο Σύστημα Εκμίσθωσης Κοινόχρηστων Ποδηλάτων

1 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 17:53

Το δικό του αυτόματο σύστημα εκμίσθωσης κοινοχρήστων ποδηλάτων, εγκαινίασε ο Δήμος Αλίμου την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, στις 7μ.μ., στην Παιδική Χαρά της Παραλίας. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης τόνισε πως η μικρή αυτή τελετή είχε κατ' εξοχήν συμβολικό χαρακτήρα, διπλή όμως σημασία. 

"Διπλή σημασία" είπε, "γιατί θέλουμε να τονίσουμε την αναγκαιότητα, την ομορφιά και τη σκοπιμότητα της χρήσης του ποδηλάτου για την κίνηση μέσα στην πόλη. Είναι μια κίνηση οικολογική, πιο οικονομική που συμβάλλει στην υγεία μας. Το ποδήλατο πηγαίνει παντού και είναι για όλους τους δρόμους, αρκεί να προσέχουμε τόσο εμείς όσο και οι κάτοχοι των ΙΧ". 

Τα ποδήλατα όπως διευκρίνησε, χρησιμοποιούνται με ειδική κάρτα χρονοχρέωσης έναντι μικρού αντιτίμου, η οποία εκδίδεται από το ΚΕΠ. 

Τέλος ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό, την Εθνική Τράπεζα, η οποία χρηματοδότησε την αγορά των ποδηλάτων και τους συνεργάτες του αιρετούς και υπηρεσιακούς. 

Οι χρήστες των ποδηλάτων θα εξυπηρετούνται από δύο σταθμούς, έναν στην Παιδική Χαρά της Παραλίας (συμβολή Λεωφόρου Ποσειδώνος και Παναγή Τσαλδάρη) και έναν στην Ακτή του Ήλιου (συμβολή Λεωφόρων Ποσειδώνος και Αλίμου).

Παρόντες στην εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Δώρα Σύρμα, Στέφανος Διαμαντής και Αρτέμης Καραμολέγκος. 


Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης,  οι αντιδήμαρχοι Αρτέμης Καραμολέγκος, Δώρα Σύρμα, Στέφανος Διαμαντής, η διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μασούρη και η γιατρός κ. Τερζοπούλου. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Αλιμιώτης 30.07.17
Αντρέα Κονδύλη ΕΥΓΕ σου. Προχώρα και άσε τους άλλους να ψάχνουν ακόμη και την δική τους ψ'ηφο. Από τώρα τους έχεις στείλει στην αντιπολίτευση από την πρώτη Κυριακή. Όσο περνάει ο καιρός με τα έργα σου τόσο μεγαλώνει η διαφορά υπέρ σου.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.