ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ξεχωρίζει το ΚΕΠ Παλαιού Φαλήρου

0 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, 19:06

Φωτ. Αρχείου.

 Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που οι πολίτες του Παλαιού Φαλήρου αναγνωρίζουν το πολυδιάστατο και χρήσιμο ταυτόχρονα έργο, το οποίο έχει επιτελέσει μέχρι τώρα και επί σειρά ετών, ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης, σε όλους τους τομείς και σε κάθε γωνιά της όμορφης πόλης του, που στις μέρες του έγινε ακόμα ομορφότερη και λειτουργική. 

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, δε μας εξέπληξαν τα όσα αναφέρει ο Α.Δ. (έχουμε τα πλήρη στοιχεία του επιστολογράφου), στην από 28 Ιουνίου 2017 ευχαριστήρια επιστολή του προς τον κύριο Χατζηδάκη, σχετικά με το ΚΕΠ της περιοχής, αυτό που βρίσκεται επί της Αγίου Αλεξάνδρου και η οποία αναφέρει τα εξής:

"Κύριε δήμαρχε, με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα και εγγράφως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, σαν δημότης του Παλαιού Φαλήρου, όπου πέρα του ότι κατοικώ, δραστηριοποιείται και η εταιρεία μου, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες, που μας προσφέρει το κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου μας, που ευρίσκεται στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι σε σχέση με άλλους δήμους που επισκέπτομαι, το ωράριο λειτουργίας του εν λόγω κέντρου είναι αξιοσημείωτο, διότι μπορεί κάποιος να εξυπηρετηθεί από το πρωί έως το βράδυ από το εξαιρετικά πρόθυμα και ευγενικό προσωπικό του.

Μετά τιμής

Α.Δ.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.