ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πρόγραμμα υπογειοποιημένης αποθήκευσης απορριμμάτων στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

0 20 ΜΑΙΟΥ 2017, 00:30

Μία ακόμα προεκλογική δέσμευση της διοίκησης Κωνσταντάτου υλοποιείται. Ο Δήμος μετά από διαγωνιστική διαδικασία προχωρά στην ανάπτυξη συστήματος υπογειοποιημένης αποθήκευσης απορριμμάτων. Παρότι το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργεί με επιτυχία σε πολλούς δήμους της χώρας μας, ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ήταν ουραγός σε νέες μεθόδους αποκομιδής απορριμμάτων, καθώς η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε φροντίσει να καταθέσει οργανωμένες μελέτες ώστε να εξασφαλίσει τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις.Σε πρώτη φάση ο Δήμος θα εγκαταστήσει 8 υπόγεια συστήματα κάδων σε κεντρικά σημεία της πόλης που δέχονται υψηλό φόρτο απορριμμάτων. (Ιασωνίδου, Γερουλάνου, Κύπρου & Φλέμινγκ κ.α).

Τα συστήματα υπόγειων κάδων θα τεθούν σε λειτουργία στα μέσα Ιουνίου και οι δημότες θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για την απόθεση σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλωσίμων υλικών.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:

Με τα συστήματα υπογειοποίησης των κάδων βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής της πόλης μας, ανανεώνουμε την αισθητική της γειτονιάς και αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας προς τον δημότη.Το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε ακόμα 24 ακόμα σημεία της πόλης ενώ στόχος μας είναι να καλύψουμε ολόκληρο το δίκτυο της πόλης τα επόμενα χρόνια.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.