ΕΛΛΑΔΑ

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού πραγματοποίησε την 35η Συνάντηση των Ομάδων Συνεργασίας στη Λάρισα

0 19 ΜΑΙΟΥ 2017, 18:56

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού πραγματοποίησε την 35η Συνάντηση των Ομάδων Συνεργασίας με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα στη Λάρισα από 12/5-15/5/2017.

Η Λάρισα φιλοξένησε στον ανοικτό κάμπο της τα μέλη των Ομάδων με σύνθημα "Ενας κάμπος - μια φιλία".

Κατά τη τριήμερη διάρκεια της συνάντησης έγιναν ομιλίες με θέμα τον Ελληνικό Οδηγισμό, διάφορες δραστηριότητες και ενημερώσεις μελλοντικών συναντήσεων.

Οι Ομάδες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο Διαχρονικό και στο Λαογραφικό Μουσείο της Λάρισας, επίσης ξεναγήθηκαν στην πόλη της Λάρισας και τέλος επισκέφθηκαν το πανέμορφο χωριό Μεταξοχώρι Αγιάς.

Η επόμενη συνάντηση είναι Μεσογειακής εμβέλειας την οποία διοργανώνει η Επιτροπή Συνδέσεως Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Ελλάδος (Ε.Σ.Π.Π.Ο.Ε.) και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 19-24/10/2018.

Τέλος τον Οκτώβριο 2017 στο Μπαλί της Ινδονησίας θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Συνέδριο της ISGF από 9-14/10/2017.

Το Τμήμα Συνεργασίας Τοπικού Τμήματος Γλυφάδας ευχαριστεί το τμήμα Συνεργασίας Λάρισας για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία που προσέφερε στις φίλες του Πανελλήνιου Οδηγισμού.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.