ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης: Άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ του Ελληνικού η απόφαση της Κονιόρδου

0 4 ΜΑΙΟΥ 2017, 22:29

Άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ του Ελληνικού χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού να αναπέμπει προς επανεξέταση την απόφαση περί μη κήρυξης ως διατηρητέων ορισμένων από τα κτίρια στο Ελληνικό μετά από αίτημα της "Επιτροπής Αγώνα" για το Ελληνικό, μιλώντας σήμερα στον real fm και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη. 

"Από το Σεπτέμβριο που ψηφίστηκε ο Νόμος στη Βουλή, υπάρχουν συνεχείς παλινδρομήσεις" τόνισε ο κ. Κωνσταντάτος. Τη μία με τα αρχαία, την άλλη με τα δασικά, τώρα με την απόφαση της Κονιόρδου που παρά το γεγονός ότι την πήρε πίσω, δείχνει ότι μερίδα της κυβέρνησης δεν θέλει την επένδυση. Μπορεί να διασκεδάζουμε κάνοντας χιούμορ με το δάσος του αεροδρομίου, αλλά η κατάσταση είναι τραγελαφική". 

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση εκ μέρους της πολιτείας για το τι μέλλει γενέσθαι με τις εγκαταστάσεις που διατηρεί μέσα στο πρ. αεροδρόμιο ο Δήμος, οι οποίες καταλαμβάνουν 60.000 τ.μ. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στο μείζον θέμα του σταθμού διαχείρισης των απορριμμάτων 

"Κανείς" τόνισε, "δεν μας είπε τι θα γίνει με τις δομές του Δήμου, που υπάρχουν εκεί, όπως π.χ. το μηχανοστάσιο, τα εργοτάξια, η μεταφόρτωση, ο σταθμός διαχείρισης των απορριμμάτων τον οποίο θα χρηματοδοτήσει κατά 50% ο επενδυτής, ακόμα και η μονάδα που φιλοξενεί τα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με εξαίρεση την κυρία Σπυροπούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε. Ένας κούκος όμως δεν φέρνει την άνοιξη. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο επενδυτής εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον φυσικό μας προϊστάμενο που είναι η Πολιτεία".

Επεσήμανε επίσης, πως το master plan του έργου δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα από την κυβέρνηση και δεν υπάρχει ενημέρωση των δημοτικών συμβουλίων. 

"Θεωρώ" δήλωσε ο Δήμαρχος, "πως εκ μέρους της κυβέρνησης δεν υπάρχει ενδιαφέρον να προχωρήσει αυτή η επένδυση, γιατί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δυνάμεις που δεν τη θελουν" κατέληξε. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.