ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Ο δήμαρχος στηρίζει την αντιδήμαρχο Δώρα Σύρμα

5 3 ΜΑΙΟΥ 2017, 14:12

Ως "ατυχή καταγγελία" χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, τα όσα ανέφερε προ ημερησίας διατάξεως, η κυρία Μπελιά, επικεφαλής της παράταξης "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι", στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, σχετικά με "ανακοίνωση" των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου, εναντίον της νέας Αντιδημάρχου στον τομέα αυτό, Δώρας Σύρμα.

Αμέσως μετά, η κυρία Σύρμα απάντησε, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την έκπληξή της, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα και αυτό το ακούει για πρώτη φορά.Και,  δικαίως,  διερωτήθη (και ρώτησε),  πως είναι δυνατόν να πρόλαβε μέσα σε 4-5 ημέρες που ανέλαβε στη νέα της θέση να δημιούργησε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, προστριβές και έριδες με τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Στο σημείο αυτό, να σημειώσουμε ότι, η κυρία Σύρμα ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών προηγουμένως, υπηρέτησε το Δήμο από τη θέση της αυτή, ομολογουμένως με επιτυχία, κάτι που της αναγνωρίστηκε εξάλλου και από τον Δήμαρχο κ. Κονδύλη, ο οποίος δήλωσε δημοσίως πως, τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της παράταξής του, στηρίζουν τη νέα Αντιδήμαρχο Καθαριότητας. 

Σε γενικές γραμμές, ο κ. Κονδύλης επισήμανε ότι, τέτοιες ανυπόστατες και ασαφείς "καταγγελίες" δεν ευσταθούν, ούτε μπαίνουν στη διαδικασία κάποιας αξιολόγισης εκ μέρους της διοίκησης.

Σχόλια Αναγνωστών

5 Προσθήκη σχολίου
Δημότης 07.05.17
Η Μπελιά μόνο να κάνει καταγγελίες ξέρει. Έχω μάθει από την ίδια την Αντιδήμαρχο ότι η Μπελιά πάει και κάνει συνέχεια καταγγελίες σε βάρος του Κονδύλη στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, όπου εργάζεται και η αδερφή της, και στέλνουν συνέχεια ελεγχους στο Δημαρχο για να τους ταλαιπωρουν. Αίσχος.
Απάντηση
Παλιός καλαμακιώτης 07.05.17
Η Μπελιά τα βάζει με όποιον δουλεύει και έχει λαϊκή αποδοχή. Άρα η Σύρμα τα πάει καλά.
Απάντηση
Έμπειρος 07.05.17
Φίλε περιπατητή, η Μπελιά έχει εξηγήσει γιατί δεν έβγαζε άχνα επί Ορφανού: τότε ήτανε, λέει, άπειρη.Φαίνεται μόλις ανέλαβε ο Κονδύλης ξαφνικά έγινε "έμπειρη".
Απάντηση
Περιπατητής Καλαμακίου 04.05.17
Η Μπελιά με τον προηγούμενο δήμαρχο, τον Ορφανό,δεν έβγαζε άχνα.Τώρα με τον Κονδύλη που δουλεύει απο το πρωί μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα και βάζει σε τάξη τα χάλια που βρήκε, τώρα τα βλέπει όλα στραβά κιανάποδα. Άρα, κι αφού συμπεριφέρεται έτσι η μπελιά σημαίνει ότι ο δήμαρχος σήμερα τα πάει καλά.
Απάντηση
Υπάλληλος 04.05.17
Η κυρ.Σύρμα καλά τα λέει και ο δήμαρχος καλά κάνει και την στηρίζει γιατί το αξίζει.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.