ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Η Αρμενική Ένωση Αγαθοεργίας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Διον. Χατζηδάκη

0 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, 13:51

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα της Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας, πραγματοποίησε σειρά παρεμβάσεων με στόχο την ασφάλεια και την διευκόλυνση της πρόσβασης των μαθητών και των γονέων τους στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό σχολείο της Ένωσης που λειτουργεί επί της οδού Ναυπλίου.

Το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, που λειτουργεί τα τελευταία 60 χρόνια στον Δήμο μας, αποτελεί ένα από τα παλαιότερα σχολεία της Αρμενική Διασποράς και διακρίνεται για την ξεχωριστή πολιτιστική και εκπαιδευτική πορεία και παρουσία του τόσο στο Παλαιό Φάληρο όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Η Γενική Αρμενική Ένωση Αγαθοεργίας αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο με έτος ίδρυσης το 1906 και εκτός από την λειτουργία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου αναπτύσσει πληθώρα δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την διατήρηση και προβολή της Αρμενική Κουλτούρας και Πολιτισμού.

Με ευχαριστήρια επιστολή, ο Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας της Ένωσης (κ.κ. Μαρουκιάν & Πονηρού) εκφράζουν την ευαρέσκεια τους για και την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου.

H επιστολή Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.