ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Συνέντεξη του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου στη γερμανική εφημερίδα "SUDDEUTSCE ZEITUNG"

0 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, 20:35

Μετά από σχετικό αίτημα και ανταποκρινόμενος με χαρά, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην έγκριτη Γερμανική εφημερίδα SUDDEUTSE ZEITUNG, στα πλαίσια σχετικού αφιερώματος της εφημερίδας για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Η συνέντευξη δόθηκε στην δημοσιογράφο Christiane Schlotzer, η οποία για τον λόγο αυτό επισκέφτηκε το Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 13 Μαρτίου, συνοδευμένη από τους συνεργάτες της.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα SUDDEUTSE ZEITUNG είναι από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες Γερμανικές εφημερίδες που σε όλες τις σχετικές έρευνες διακρίνεται για τα ποιοτικά στοιχεία των αναγνωστών της ενώ τόσο η ίδια όσο και το site της αποτελούν σημαντικό πυλώνα ενημέρωσης των γερμανόφωνων αναγνωστών σε όλη την Ευρώπη.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης , αναφέρθηκε κυρίως στην ανάπλαση του παράκτιου μετώπου της Πόλης και στις μεγάλες παρεμβάσεις που έχουν γίνει ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την δημοσιογράφο στο γεγονός ότι μόνο στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου αξιοποιήθηκε και αναβαθμίστηκε σε τέτοιο βαθμό το θαλάσσιο μέτωπο της
Πόλης.

Επίσης σημαντικό μέρος της συνέντευξης κάλυψε η οικονομική ευρωστία του Δήμου καθώς και η δυνατότητα του μέσω της οικονομικής διαχείρισης που ακολουθείται να αναπτύσσει ένα μεγάλο και σημαντικό τεχνικό πρόγραμμα, κόντρα στην μίζερη πραγματικότητα που βιώνουμε.

Το δημοσιογραφικό κλιμάκιο ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο στο νέο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου και την Παιδική Χαρά για ΑΜΕΑ ενώ επισκέφτηκαν και άλλες υποδομές του Δήμου όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με δημότες και κατοίκους.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.