ΑΛΙΜΟΣ

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αλίμου

1 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, 22:03

Την αντικατάσταση των αντιδημάρχων, των οποίων η θητεία έληξε πριν από λίγες μέρες, ανακοίνωσε, στη διαδικασία των προ ημερησίας διάταξης θεμάτων, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στο δημοτικό συμβούλιο της 13ης Μαρτίου 2017. 

Στα πλαίσια της εναλλαγής προσώπων σε διάφορες θέσεις ευθύνης όρισε τους πέντε νέους αντιδημάρχους των οποίων η θητεία θα λήξει την 31η Μαϊου του 2018. 

 Χαρακτηριστικό της αλλαγής αυτής είναι το γεγονός πως υπάρχει έντονη η γυναικεία παρουσία, αφού ο Άλιμος θα έχει τέσσερις γυναίκες αντιδημάρχους και έναν άντρα αντιδήμαρχο. 

Για την προσεχή περίοδο, λοιπόν, ορίστηκαν οι ακόλουθοι Αντιδήμαρχοι:
- ο κ. Στέφ.Διαμαντής με αρμοδιότητα τις Διοικητικές Υπηρεσίες και τον εθελοντισμό.
- η κα. Μαρία Αραπάκη με αρμοδιότητα τις Οικονομικές Υπηρεσίες
- η κα. Ανασ. Σιμητροπούλου με αρμοδιότητα τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και τη Νομική Υπηρεσία
- η κα. Δώρα Σύρμα με αρμοδιότητα τη Δ/νση Περιβάλλοντος.
- η κα. Μαίρη Ανανιάδου με αρμοδιότητα τη Δ/νση ΚΕΠ και τα θέματα εύρυθμης λειτουργίας της πόλης.

Επίσης ορίζονται ως εντεταλμένοι σύμβουλοι:
- Η κα. Χριστίνα Βράνη, με αντικείμενο την εφαρμογή καλών πρακτικών και τη συνεργασία με τις Αντιδημάρχους κες. Σιμητροπούλου και Σύρμα στον τομέα ευθύνης τους.

- Ο κ. Σάκης Δήμου, με αντικείμενο τη μέριμνα για την κατάσταση των δημοτικών υποδομών και την αναβάθμισή τους.

- Ο κ. Χρυσόστομος Αγγελόπουλος, με αντικείμενο τη Δημοτική Αστυνομία και την προστασία του πολίτη.

Στη θέση του προέδρου του ΘΟΠΑΑ Στέφανου Διαμαντή που μετακινήθηκε στην αντιδημαρχία προτάθηκε ο Αρτ. Καραμολέγκος, ενώ για στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς  προτάθηκε ο Γιάννης Μαριόλης.  

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε τους απερχόμενους Αντιδημάρχους και Προέδρους λέγοντας πως, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρήγαγαν ουσιαστικό δημοτικό έργο και συνέβαλαν καίρια στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών τους. Όλα αυτά μέσα σε συνθήκες δύσκολες, μέσα σε περιβάλλον σκληρής δημοσιονομικής κρίσης και νοσηρής γραφειοκρατίας.

"Οι συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους άψογα και τα κατάφεραν με πολύ κόπο και προσωπική εργασία, εθελοντική, άμισθη σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς ουσιαστική διοικητική υποστήριξη" τόνισε.

"Με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουν όλοι, απερχόμενοι και νέοι, να προσφέρουν από κάθε θέση ευθύνης.
Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους καλή θητεία. Να είναι "σιδεροκέφαλοι", να έχουν αντοχές, να εργαστούν πολύ και να φέρουν αποτέλεσμα για την κοινωνία, που το έχει ανάγκη". 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Τράχωνες 15.03.17
Ο δήμαρχος διαθέτει δεξαμενή πολύ καλών συνεργατών του και αυτό φαίνεται όλο και περισσότερο.΄Αλλωστε γιαυτό τον προτιμήσαμε και θα τον ξαναψηφίσουμε. Ευχαριστώ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.