ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Ομιλία για τη δομή και το ρόλο του ΟΗΕ από το Σύνδεσμο Κατοίκων "Ο ΦΑΛΗΡΟΣ"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ - ΦΩΤΟ "V" 0 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 11:36

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΦΛΟΙΣΒΟΣ", ο Σύνδεσμος Κατοίκων Παλαιού Φαλήρου "Ο ΦΑΛΗΡΟΣ", πραγματοποίησε εκδήλωση για τον ΟΗΕ, την οποία προλόγισε και χαιρέτησε ο δήμαρχος της πόλης, Διονύσης Χατζηδάκης.

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Γιαννιός, υπεύθυνος σήμερα των Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου, που παρουσίασε τον βασικό ομιλητή της βραδιάς και Πρόεδρο του Συνδέσμου, πρέσβυ ε.τ., Αδαμάντιο Βασιλάκη.


Ο πρέσβης ε.τ. Αδ. Βασιλάκης, ανάμεσα στους Στ. Βλαχόπουλο, Ανδρέα Δούμα και Ευαγγελία Φακιολά. 

Ο κ. Βασιλάκης ανέπτυξε το θέμα "Δομή του Ο.Η.Ε. και ο ρόλος του Συμβουλίου Ασφαλείας", "Επιτροπή Γυναικών - Μέλη και αρμοδιότητες".

Η ομιλία του ήταν χωρισμένη στις ενότητες: Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, Συμβούλιο Ασφαλείας, Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο, Διεθνές Δικαστήριο, Γενικός Γραμματέας και Επιτροπή Γυναικών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό και έγινε προβολή video 10 λεπτών σχετικά με το θέμα και έκλεισε με ερωτήσεις του κοινού, στις οποίες απάντησε ο κ. Βασιλάκης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, τόσο στην έναρξη, όσο και στο τέλος, σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου Παλαιού Φαλήρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Νίκολη, επένδυσαν μουσικά το πρόγραμμα με έργα κλασικού ρεπερτορίου.


Η Μ. Ζάγκα (μέση) με τους Νίκο Γιαννιό και Νίκο Ξύδη. 

Την πολύ σημαντική αυτή ομιλία, παρακολούθησαν, επίσης, ο πρ. δήμαρχος της πόλης, Στυλιανός Βλαχόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Δούμας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευαγγελία Φακιολά και Μαρία Ζάγκα, πρόεδροι διαφόρων φορέων και συλλόγων της περιοχής, όπως οι κυρίες Μαρία Καφούρου, Ρένα Μαρουλίδου, Λίτσα Ζούπα, Γιώργος Καλλιαμπέτσος, Κική Περέα, Κώστας Δάφνος, Γιούλη Κορδούλη, Μαίρη Φωτίου, Πόπη Μαχαίρα, Μαρία Δάφνου, Νίκος Χαλαμανδάρης, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου κ. ά.


Από δεξιά. Κώστας Δάφνος, Μαίρη Φωτίου, Πόπη Μαχαίρα. Σε πρώτο πλάνο ο Νίκος Γιαννιός. 


Μαρία Καφούρου, Λίτσα Ζούπα, Ρένα Μαρουλίδου. 


    

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.