ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ανανεώνεται ο στόλος οχημάτων καθαριότητας στο Π. Φάληρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ - ΦΩΤΟ "V" 0 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 14:39

Λίγοι είναι οι δήμοι που εν μέσω κρίσης έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό και μάλιστα με δικά τους χρήματα. 

Ένας από αυτούς τους ελάχιστους είναι ο δήμος Παλαιού Φαλήρου ο οποίος ουσιαστικά ανανεώνει εξ ολοκλήρου το στόλο του στην καθαριότητα 

Μετά την αγορά, ενός απορριμματοφόρου χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, πέρυσι, προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην αγορά και άλλων οχημάτων.Ήδη, όπως μας δήλωσε ο Δήμαρχος, Διονύσης Χατζηδάκης, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των οχημάτων καθαριότητας και της βελτίωσης των διαδικασιών αποκομιδής των απορριμμάτων, ο Δήμος προμηθεύτηκε πρόσφατα, κατόπιν διαγωνισμού, και αποκλειστικά με δικά του χρήματα, τέσσερα νέα απορριμματοφόρα και συγκεκριμένα:- Δύο μεγάλα, τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, σε φορτηγό Scania 19 τόνων μικτού φορτίου, αυτόματο, συνολικής αξίας 334.800 ευρώ.

- Δύο ακόμη δορυφορικά ανοικτού τύπου (χωρίς συμπίεση), χωρητικότητας 5 κυβικών μέτρων, σε φορτηγό ISUZU 5,5 τόνων, μικτού φορτίου, συνολικής αξίας 143.840 ευρώ. Να σημειωθεί πως, στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Πέραν αυτών, όμως, εντός των ημερών παραλαμβάνονται:
- Ένας φορτωτής - εκσκαφέας JCB CX4 και
- Ένας μικρότερος, τύπου CX1.

Για φέτος, έχει προγραμματιστεί η αγορά ενός σαρώθρου 2 κυβικών μέτρων και άλλων τριών απορριμματοφόρων 16 κυβικών μέτρων, ενώ θα ακολουθήσει και η αγορά ενός ακόμη φορτηγού με αρπάγη.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.