ΑΛΙΜΟΣ

Πολιτισμός και Αθλητισμός γιόρτασαν στον Άλιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ - ΦΩΤΟ "V" 1 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 18:02

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της θεατρικής σκηνής "Κάρολος Κουν", το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, ΘΟΠΑΑ (Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητιμού Αλίμου), πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οργανισμού, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Κονδύλη και του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστου Καπάταη. Το "παρών" έδωσαν όλα τα αθλητικά σωματεία και οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής, τα οποία μέσα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, απέδειξαν - και αυτή τη φορά - ότι, υλοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το όραμα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που είναι, "Όλος ο Άλιμος μία οικογένεια", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόδρος του ΘΟΠΑΑ, Στέφανος Διαμαντής, σε μία αποστροφή της ομιλίας του. 

Ο δήμαρχος κύριος Κονδύλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση, συνεχάρη τη διοίκηση και τους αθλητές των συλλόγων, όχι μόνο για τις επιτυχίες αλλά και για τις προσπάθειές τους, γενικότερα.

Αναφέρθηκε, χωρίς να μακρηγορήσει όμως, στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου με την περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κύριο Καπάταη και σε ό,τι αφορά τον ΘΟΠΑΑ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κύριο Διαμαντή και τον αντιπρόεδρο κύριο Αλβανό, οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Οργανισμού παράγουν σοβαρό και ουσιαστικό έργο από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν. Στη συνέχεια και μετά το σύντομο χαιρετισμό του κυρίου Καπάταη, ο πρόεδρος, Στέφανος Διαμαντής, αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την παρουσία τους, είπε τα εξής: 


Ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Στέφανος Διαμαντής. 

Θα ήθελα, με αφορμή αυτή την ωραία εκδήλωση, να τονίσω ότι αποτελεί κανόνα για εμάς πως ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι δικαιώματα και πρέπει να συγκροτούνται και να λειτουργούν σε ευρεία βάση συσπειρώνοντας τους πολίτες του Δήμου μας.

Δουλεύουμε, καθημερινά, προσπαθώντας να καλλιεργήσουμε και να αναπτύξουμε τη συλλογικότητα, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση σε κοινωνικές αξίες, στον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Κάνουμε κάθε μέρα και ένα βήμα, ώστε ο πολίτης να μας αισθάνεται δίπλα του, να δουλεύει συλλογικά, να έχει στόχους και να βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά του που, αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα οξυμένα, μέσα από τις οργανωμένες δράσεις μας.

Όραμά μας αποτελεί αυτό που λέμε, απλά, όλος ο Άλιμος μια οικογένεια.

Ό,τι κάνουμε είναι αποτέλεσμα μιας ομάδας που δουλεύει με στόχους, οργανωμένα και παραγωγικά.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα. Τους δασκάλους, τους συνεργάτες μας, τους εργαζομένους στον Θ.Ο.Π.Α.Α., το Δ.Σ. του Θ.Ο.Π.Α.Α.

Ιδιαιτέρως, τον Αντιπρόεδρο του Θ.Ο.Π.Α.Α. Νίκο Αλβανό και, βεβαίως, τον Δήμαρχό μας Ανδρέα Κονδύλη.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει και για την καλή συνεργασία που έχουμε και που είναι όρος για να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.

Θα κλείσω με τα λόγια του μεγάλου μας μουσικού, του Μίκη Θεοδωράκη:
«Ο άνθρωπος χωρίς ψυχική και πνευματική τροφή, χωρίς τέχνη και πολιτισμό, κινδυνεύει να μεταβληθεί σε δυστυχισμένο τέρας».

Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά με επιτυχίες και υγεία.Οι βραβεύσεις 

Ακολουθήσουν οι βραβεύσεις παραγόντων και αθλητών, τις οποίες έκαναν, ο δήμαρχος, ο αντιπεριφερειάρχης, ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ και μέλη του δημοτικού συμβουλίου. 

Παρόντες στην γιορτινή αυτή η μέρα ήταν, επίσης οι αντιδήμαρχοι, Αναστασία  Σιμητροπούλου, Θεοδώρα Σύρμα, Αρτέμης Καραμολέγκος, Εύη Δωδώνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μαριόλης, Νίκος Αλεξόπουλος, Θάνος Ορφανός, Νίκος Παπανικολάου, ο πρώην δήμαρχος Αργύρης Αργυρίου, η πρόεδρος του Π.Ο.Κ. Τάνια Δούδη με το σύζυγό της Χρήστο Δούδη κ.ά.  


Ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Στέφανος Διαμαντής, ο αντιπρόεδρος Νίκος Αλβανός και πρώην προδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Ντανιέλ Μπατίστα. 


Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης, ανάμεσα στους Γιάννη Μαριόλη (αριστερά), Στέφανος Διαμαντή, Αναστασία Σιμητροπούλου και Δώρα Σύρμα (δεξιά). 
Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Ανωκαλαμακιώτης 08.02.17
Ο Κονδύλης έχειαλλάξη πολλά πράγματα στον άλιμο.Μπράβο του.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.