ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο δήμαρχος Γλυφάδας θα στραφεί νομικά εναντίον δημοτικών του Συμβούλων;

1 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 18:20

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου καθώς θα αναγκαστεί ουσιαστικά να στραφεί δικαστικά εναντίον δημοτικών του συμβούλων, οι οποίοι μάλιστα καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης αυτή την στιγμή στη διοίκηση του Δήμου. 

Συγκεκριμένα στην πολύκροτη υπόθεση της αγοραπωλησίας των "Οικοπέδων Παπαδημητρίου" στο ειδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν 25 άτομα με την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας. Ανάμεσα σε αυτά, εκτός από τον πρώην δήμαρχο Κ. Κόκκορη βρίσκονται και 6 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου οι οποίοι είχαν ψηφίσει την εν λόγω αγοραπωλησία, κατά την διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας θα πρέπει εκ του νόμου να ορίσει παράσταση πολιτικής αγωγής καθώς ο δήμος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχει ζημιωθεί με πολλά εκατομμύρια ευρώ, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να  υπάρξουν και για τον νυν δήμαρχο ποινικές ευθύνες.

Οι 6 δημοτική σύμβουλοι του δημάρχου Γ. Παπανικολάου που κατηγορούνται είναι οι εξής:
Στέλιος Θεοδοσόπουλος, (νυν αντιδήμαρχος διοίκησης)
Νατάσσα Αργυροπούλου (νυν αντιδήμαρχος διοίκησης)
Γιώργος Αγγελόπουλος (νυν αντιδήμαρχος διοίκησης)
Δημήτρης Ακρίβος (νυν δημοτικός σύμβουλος διοίκησης - Υπεύθυνος για την λειτουργία των μαρινών)
Σκαλτσάς Αθανάσιος, (νυν δημοτικός σύμβουλος διοίκησης)
Δημήτρης Αγγελάτος, (νυν δημοτικός σύμβουλος διοίκησης)

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
GIANNAKOPOULOS ANASTASIOS 01.02.17
Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, τώρα θυμήθηκε τι έπρεπε να κάνει πριν τους πάρει στην παράταξή του;  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ εκπροσωπήσει τον Δήμο και στην κύρια ανάκριση. Ολο το ΄΄λούκι΄΄ το ΄΄φάγαμε": Καραπάνος, Γιάχος, Γιαννακόπουλος. Παπανικολάου, για πολιτική αγωγή θα ορίσεις 4ρις ημέρες πριν την δίκη-06-02-2017; Παπανικολάου σκοπό έχεις να αναβληθεί η δίκη στο πρόσωπο του δικηγόρου που θα ορίσεις, επειδή δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να μελετήσει τη δικογραφία.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.