ΒΟΥΛΑ

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Άρχισαν οι εγγραφές για το Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας

0 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, 14:35

Τα «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας», από το Skywalker.gr σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συνεχίζονται το μήνα Ιανουάριο 2017, με το «22ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας».

Η δράση αφορά την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα, ενώ απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Σε εικοσιτέσσερις (24) ώρες, στις 24, 25, 26 και 27 Ιανουαρίου, εικοσιπέντε (25) εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του «επιχειρείν» και θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Στην αρχική εκπαίδευση θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης όπως: βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και σύστασης μιας επιχείρησης, αρχές διοίκησης, marketing, αξιολόγηση της επιχειρηματικής ιδέας, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα ενάρξεως, και τα social media ως εργαλείο για τη νέα επιχείρηση.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει το Career Design www.career-design.gr

Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι χωρίς χρέωση, χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών, και στη παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής και την συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στο site: www.footstep.gr. Λόγω περιορισμένων θέσεων, στο πρόγραμμα θα ενταχθούν 25 συμμετέχοντες με αριθμό προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 213 2020141 – 142.

Τόπος διεξαγωγής: Το 22o Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στις 24, 25, 26 και 27 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρ. Δημαρχείου Βουλιαγμένης, (Οδός Αφροδίτης 2 Βουλιαγμένη).
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.