ΓΛΥΦΑΔΑ

Δήμαρχος Γλυφάδας: Η σημερινή είναι μια ιστορική ημέρα για τη Γλυφάδα

1 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 20:56

"Το παραλιακό μέτωπο αποδίδεται στο Δήμο μας, για να αξιοποιηθεί επιτέλους προς όφελος των πολλών και με μοναδικό γνώμονα το καλό της Γλυφάδας και των δημοτών " δήλωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μετά την επίσημη αναγγελία της παραχώρησης του παραλιακού μετώπου της πόλης στη διαχείριση του δήμου.

"Μια διεκδίκηση δεκαετιών υλοποιείται, έπειτα από πολύμηνες διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις που κάναμε από κοινού με τους φίλους Δημάρχους Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Ευχαριστούμε τους Υπουργούς κ. Φλαμπουράρη και Μπαλάφα, τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλα και τον επικεφαλής της ΕΤΑΔ κ. Τερζάκη με τους συνεργάτες του που συμμετείχαν με καλή πίστη και εποικοδομητική διάθεση στις διαπραγματεύσεις.

Πλέον οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας με όρους πρακτικούς και ουσιαστικούς, χωρίς τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τις επικαλυπτόμενες αρμοδιότητες που μας εγκλώβιζαν. Και αυτό το πετύχαμε με επίπονη, συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια.

Μια νέα σελίδα ανοίγει για τη Γλυφάδα, με καινούργιες δυνατότητες για την παραλία μας, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος.

Το παραλιακό μας μέτωπο ήδη την τελευταία διετία αναβαθμίζεται και νοικοκυρεύεται. Τώρα πλέον θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις της εποχής. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, που θα λάβουν χώρα βάσει σχεδίων και μελετών" κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Νίκος Γιαννιός 24.10.16
Επιτέλους, η κεντρική διοίκηση αποδέχθηκε ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να έχουν άποψη για τον τόπο και την τύχη τους. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.