ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ο τ. δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης καλείται να επιστρέψει στα ταμεία του Δήμου 423.000 ευρώ

4 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 16:46

Μπορεί σε πειθαρχικό επίπεδο να έπεσε στα "μαλακά" για τα γνωστά "ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ", με 10ήμερη αργία ο τ. Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρ. Κορτζίδης,  η συνέχεια όμως της υπόθεσης αυτής κάθε άλλο παρά ανώδυνη φαίνεται πως θα είναι. 

Ο πρώτος καταλογισμός σε βάρος του είναι γεγονός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Χρήστος Κορτζίδης καλείται να επιστρέψει στα ταμεία του Δήμου 423.000 ευρώ

Το ποσόν αφορά στα "ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ" του τ. Δημάρχου για αμοιβές συμβασιούχων που είχαν καταβληθεί πέραν του χρόνου που όριζε η σύμβασή τους, στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου. 

Ο τ. Δήμαρχος παρά τις αντιρρήσεις και την άρνηση της Οικονομικής Υπηρεσίας να προβεί σ' αυτές τις πληρωμές, προχώρησε στην καταβολή τους, παρ' ότι ο ίδιος ήταν γνώστης του παράνομου αυτής της καταχρηστικής απόφασης.
 
Με εντολή της Επιτρόπου σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, καλείται τώρα να επιστρέψει το ποσόν των 423.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου εντός 15νθημέρου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, θα βεβαιωθεί, όπως ο Νόμος ορίζει, στην αρμόδια Εφορία.

Το ύψος του ποσού που καταβλήθηκε με τον τρόπο του ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ ανέρχεται περίπου στο 1.200.000 ευρώ.  

Άρα λοιπόν έπεται συνέχεια. 

Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
harry 02.10.17
επειδή πλήρωσε εργαζόμενους εε;; άσε ρε φίλε , εξ αιτίας του αεροδρομίου τον στείλανε
Απάντηση
Χάρης 30.09.14
Υπερασπίστηκε εργαζόμενους ρεεε! Για τους άλλους, φιλοκαθεστωτικούς δημαρχους που έχουν ξεκοκαλίσει τα λεφτά των δημοτών με κάτι μεγαλοεργολάβους δεν λέτε κουβέντα. Αντικειμενικοί δημοσιογράφοι. Αίσχος!
Απάντηση
πανος 30.09.14
Ασε φίλε με τα λεφτά του δημοσίου γίνομαι και εγώ μάγκας
Απάντηση
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ CITY 26.09.14
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.