ΑΡΘΡΑ

Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης

Ο Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης είναι ο πρώην "Καιρός" της Ελευθεροτυπίας ο οποίος καυτηριάζει με τον δικό του τρόπο την πολιτική επικαιρότητα.

Τι σχέση έχει ο κ. Καμμένος με τον κ. Παπαδόπουλο;

0 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 08:55

Χτες ο κ. Καμμένος, κατά την προσφιλή του τακτική, έφερε χαρτιά για να αποδείξει ότι οι κατηγορίες εναντίον του για τα όπλα στη Σ. Αραβία είναι ψευδείς. Τα στοιχεία δεν διέψευσαν τίποτε! Αντιθέτως, παραπλανούσαν πάλι αφελή αυτιά, όπως με το καζίνο και το ξενοδοχείο του Λονδίνου. Το σημαντικό είναι ότι δεν απάντησε σε τέσσερα ερωτήματα:

Πρώτον, γιατί επέτρεψε την παρουσία τρίτου προσώπου ως μεσάζοντα σε αγοραπωλησία όπλων, πράγμα που απαγορεύεται ρητά από το νόμο του 2011;

Δεύτερον, τι προσωπική, επαγγελματική ή εκλεκτική σχέση έχει με τον συγκεκριμένο μεσάζοντα, που αποδείχτηκε ότι γνωρίζει;

Τρίτον, πόσα έβγαλε ή θα έβγαζε ο μεσάζων από τη δουλειά σε βάρος του ελληνικού δημόσιου ταμείου; Γιατί, κανείς δεν δουλεύει δωρεάν.

Τέταρτον, γιατί ο κ. Τσίπρας ενέκρινε μια διαδικασία που παραβιάζει σαφώς το νόμο;
Όλα τα άλλα είναι για να κουβεντιάζουμε.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.